Blueness- © Pieter D'Hoop-8.jpg
 

Contact

Blueness is dagelijks geopend. Maandag t/m vrijdag van 17.00u tot 01.00u. Zaterdag & zondag van 11.00u tot 01.00u. Reserveringen kunnen zowel online als telefonisch van 11.30u tot 14.30u via +31 117 39 21 10.

Indien u in de parkeergarage van het Strandhotel wenst te parkeren zal hiervoor een bedrag van €12,50 worden aangerekend.

Blueness is gevestigd in het achterste deel van de lobby van het Strandhotel en aldus hetzelfde adres nl.: Boulevard de Wielingen 49,
4506 JK, Cadzand-Bad

Voor het afhuren van de locatie, private dining prijzen, media en/of andere vragen met betrekking tot Blueness kunt u een email sturen naar het volgende email adres: 
contact@bluenessbar.com

 

Route

U kunt hier uw route plannen.

Vanaf de
ring van
Antwerpen

U neemt de afslag Zeeuws Vlaanderen (dit is de tweede afslag na de Kennedytunnel in de richting Rotterdam/Brugge). U volgt de borden in de richting Zelzate/Knokke-Heist (N49). Blijf de N49 volgen en ga bij het kruispunt voor Knokke (MC Donalds) rechtsaf; richting Sluis. Bij de eerste onoverzichtelijke bocht naar rechts, slaat u linksaf richting Retranchement. Voor de brug linksaf richting Cadzand-Bad. Deze weg blijft u volgen tot u Cadzand-Bad binnenrijdt. Net voorbij de hotels Noordzee en de Wielingen draait u links de Boulevard de Wielingen op. Het Strandhotel bevindt zich halverwege deze weg aan de linkerkant.

 
 

Via de
Westerschelde
tunnel

U neemt de A58 richting Vlissingen. Vervolgens de N62 richting Terneuzen. Als u uit de tunnel komt neemt u de N61 richting Breskens. Zodra Oostburg staat aangegeven volgt u de borden Oostburg. Eenmaal in Oostburg aangekomen volgt u de borden Cadzand. Als u Cadzand binnenrijdt ziet u aan uw rechterkant een molen. Net na de molen slaat u rechtsaf richting Cadzand-Bad. Na ca 2 km rijdt u Cadzand-Bad binnen via de Boulevard de Wielingen. Het Strandhotel bevindt zich halverwege deze weg aan de rechterzijde. 

 
 
 

jobs

Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze collega’s en enthousiaste stagiairs & stagiaires. Indien u interesse heeft neem dan contact op per mail naar het volgende email adres: work@sergioherman.com 


PRESS & EVENTS

Pers en event aanvragen⎪Press and event inquiries john@sergioherman.com
Via deze link kunnen geen reserveringen gemaakt worden.
Please note you cannot make reservations through this e-mail address.